woensdag 27 augustus 2014

Terug naar school!NIEUW! Samenleesboeken : ijzersterk en effectief concept, speciaal voor tutorlezen, duolezen en dyslectische lezers.

Tutorlezen
In deze Samenleesboeken wisselen twee leesniveaus elkaar om de paar regels af. De beginnende lezer leest de woorden gedrukt in grote letters. Een meer ervaren lezer leest de moeilijkere zinnen.
Deze boeken zijn perfect in te zetten voor tutorlezen maar ook  als extra oefening voor zwakke of dyslectische lezers.

Duolezen
In deze Samenleesboeken liggen de leesniveaus dichter bij elkaar. Sommige zinnen zijn in grotere letters gedrukt of in een andere kleur, hetgeen het lezen aangenaam motiveert  voor beide lezers.
De Samenleesboeken zijn eveneens goed in te zetten voor duolezen binnen één groep.NIEUWE BOEKEN!  Lesgeven, een mooi maar veeleisend beroep.

Zorgplicht, diversiteit, taalontwikkeling, gedragsproblemen, ontwikkelingsstoornissen, zorgkinderen en coaching zijn maar enkele van de termen waarmee leerkrachten geconfronteerd worden in de hedendaagse schoolomgeving. Het is geen evidentie om in de klas hiermee allemaal rekening te houden. Vandaar zijn er een aantal praktische handboeken bijgekomen in de bib die een houvast of een leidraad kunnen zijn.

Geen opmerkingen: